Ця зустріч Школи Чайної Майстерності буде про чорні чаї. Група Хей Ча більшості чаеманов знайома по шу пуеру, який при цьому є далеко не єдиним її представником. Технологія виробництва схожа, але характер чаїв, виготовлених в декількох районах Китаю окрім Юньнані – неоднакова! Ми заваримо і спробуємо багато чаю з різних провінцій – Сичуані, Аньхой Хунані та Гуаньсі, а також розберемось в їх внутрішніх класифікаціях.
Початок 28 лютого о 13:00.
Вартість участі 500 грн (для тих, хто вже проходив цей курс, 375 грн).
Ведучий Стефан Завівалко.
Реєстрація
* за телефонами 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber), 096-467-46-49 (Viber) @bilasova2020 (telegram)
* в особистому повідомленні або на сторінці facebook.