Літо – час спекотний, але з наближенням осіні контраст між температурами стає все більший. В перехідний час між сезонами прекрасно нам допоможе витриманий білий чай. Його можна попити і в спеку – він прекрасно балансує внутрішній стан, i під вранішню прохолоду. Ми пропонуємо познайомитися з чаєм сезону 2013 року, його витриманість наповнила ці бруньки глибиною та внутрішнім теплом. Бай Хао Інь Чжень з селища Бай Люй Цунь, високогірський чай. Його цілюща сила природи наповнює наше серце.
Початок 1 вересня, 17:00.
Ведучий Стефан Завівалко.
Вартість участі 200 грн.
Обов’язкова попередня реєстрація за телефонами 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber), 096-467-46-49 або на сторінці facebook.