Запрошуємо взяти участь у курсі, що присвячений китайським постферментованим чаям. Ми ретельно розглянемо чорні (темні) хей ча та пуер. Курс буде проводитись за оновленою програмою, тож може бути цікавим й тим, хто вже відвідував заняття з курсу про пуери.
Найважливіші теми курсу:
- Хей Ча – китайський чорний чай. Різновиди, технології, регіони виробництва
- Шен Пуер: історія, технологія. Чайні кущі та дерева. Дикий та культивований
- Шу Пуер: технологія виготовлення, зберігання. Розсипний та пресований. Старий та зістарений
- Ім’я пуеру – відомі чаї
- Географія пуеру. Райони виробництва. Відомі гори Юньнані
- Маркування пуерів, читання інформації на пуерних млинцях та цеглах. Види сировини
- Практичні заняття для кожного учасника (ми освоїмо чаювання в гайвані, чайнику, готуватимемо чай на живому вогні стародавнім способом)
Вартість участі у семінарі 4000 грн.
Тривалість курсу щонайменше 8 занять. Кожна зустріч – від 1,5 до 2 годин.
Заняття проводить Інесса Анохiна.
На час навчання учасники семінару отримують 10% знижку на чай та посуд в магазині студії.
Курс проходитиме в Києві, в нашій студії, час і розклад підлаштуємо по можливості під побажання зарєєстрованих учасників. Кількість студентів не більше 10 осіб.
Реєстрація:
?за телефоном 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber, telegram)
?в особистому повідомленні на сторінці facebook.