Курс Школи чайної майстерності “На темному боці чаю”
04 вересня 2022

Запрошуємо взяти участь у курсі, що присвячений китайським постферментованим чаям. Ми ретельно розглянемо чорні (темні) хей ча та пуер. Курс буде проводитись за оновленою програмою, тож може бути цікавим й тим, хто вже відвідував заняття з курсу про пуери.

Найважливіші теми курсу: 

  • Хей Ча – китайський чорний чай. Різновиди, технології, регіони виробництва
  • Шен Пуер: історія, технологія. Чайні кущі та дерева. Дикий та культивований
  • Шу Пуер: технологія виготовлення, зберігання. Розсипний та пресований. Старий та зістарений
  • Ім’я пуеру – відомі чаї
  • Географія пуеру. Райони виробництва. Відомі гори Юньнані
  • Маркування пуерів, читання інформації на пуерних млинцях та цеглах. Види сировини
  • Практичні заняття для кожного учасника (ми освоїмо чаювання в гайвані, чайнику, готуватимемо чай на живому вогні стародавнім способом)

Вартість участі у семінарі 4000 грн.
Тривалість курсу щонайменше 8 занять. Кожна зустріч – від 1,5 до 2 годин.
Заняття проводить Інесса Анохiна.

На час навчання учасники семінару отримують 10% знижку на чай та посуд в магазині студії.

Курс проходитиме в Києві, в нашій студії, час і розклад підлаштуємо по можливості  під побажання зарєєстрованих учасників. Кількість студентів не більше 10 осіб. 

Реєстрація:
?за телефоном 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber, telegram)
?в особистому повідомленні на сторінці facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *