Запрошуємо на курс чайної школи. Ця ступінь у Школі Чайної Майстерності – про китайський чорний чай. Про пуер і не тільки!
Основні теми курсу:
- Шен Пуер: історія, технологія. Чайні кущі та дерева. Дикий та культивований.
- Шу Пуер: технологія виробництва, зберігання. Розсипний та пресований. Старий та зістарений.
- Ім’я пуера – відомі чаї.
- Географія пуеру. Райони виробництва. Відомі гори Юньнані.
- Маркування пуерів, читання інформації на пуерних млинцях та цеглах. Види сировини.
- Хей Ча – китайський чорний чай. Знайомство з чорними китайськими не-пуерами.
- Практичні заняття для кожного учасника. Ми освоїмо чаювання в гайвані, чайнику, колбі, готуватимемо чай на живому вогні стародавнім способом.
На заняттях ми поділимося фото та відео матеріалами про чай.
Вартість участі у семінарі 4000 грн.
Тривалість курсу щонайменше 8 занять. Тривалість зустрічей від 2 до 3 годин.
Заняття проводять Інесса Анохiна та Стефан Завівалко.
На час навчання учасники семінару отримують 10% знижку на чай та чайний посуд в магазині студії.
Курс проходить в місті Києві, в нашій студії, час і розклад обговорюються окремо з кожною групою. Кількість учасників не більше 10 осіб.
Ви можете написати або зателефонувати нам і дізнатися, чи зібралася група і коли наступний старт курсу.
Якщо Ви живете в іншому місті, ми готові провести заняття для Вас особисто за індивідуальним графіком.
Початок 21 січня о 18:30.
Вартість участі 4000 грн (для тих, хто вже проходив цей курс -30%).
Ведуча Інесса Анохіна та Стефан Завівалко.
Реєстрація
?за телефонами 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber), 096-467-46-49 (Viber) @bila_sova_kyiv (telegram)
?в особистому повідомленні на сторінці facebook.