У передчутті нового чайного сезону, ми запрошуємо вас на знайомство з жовтим чаєм сезону 2017 року. Мен Дін Хуан Я – легендарний чай з провінції Сичуань. В нашій колекції цей чай представлений у найвищий категорії, тому навіть три роки для нього це не виклик. Чай у прекрасній формі і ми хочемо його приготувати за старим методом.
Жовтий чай займає особливе місце у чайній культурі Китаю. Технологія його виробництва достатньо складна і кількість сортів, які виробляються у Піднебесній можна перерахувати на пальцях однієї руки. Чай уже набув статус лао, витриманий, тому у варці, ми вважаємо, він може розкритися дуже цікаво і глибоко.
Початок 15 березня, 17:00
Вартість 200 грн.
Ведучий Стефан Завівалко
Реєстрація 096-467-46-49 (viber), @bilasova2020 (telegram), Facebook