тимчасово немає в наявності
- Виробнитцтво – провінція Сичуань
- Час збору 2015 р
Провінція Сичуань відома на всю Піднебесну і чайний світ як батьківщина знаменитих зелених чаїв Мен Дін Гань Лу і Емей Чжу Е Цин. Ці два чаю, а також імператорський сад У Лі Чжен на горі Мен Дін прославляють чайне мистецтво протягом тисячоліть. Однак, на величезній території Тибетського плоскогір’я Сичуань відома перш за все за свої чорні чаї. Жорсткі умови життя Тибету вимагають чаїв, насичених стихією землі і здатних зберігати свої якості довше, ніж зелений чай. Більше тисячі років з Юньнані, Хунані і Сичуані тяглися кінські каравани, на яких везли чай. Здатність чаю розщеплювати тваринні жири допомагає при харчуванні м’ясом на великих висотах, даючи можливість перетравленню їжі, що робить цей чай безцінним для Тибету.
Чорний чай з Сичуані виготовлений за технологією схожою з шу пуером, але зі своїми особливостями.
Ча Ма Хей Цзінь – розсипний чай, щільно упакований в плетений тубус. Колір настою має червоний, аромат щільний деревно-ягідний, смак чистий, післясмак солодкий. Сичуаньські чорні чаї мають своє характерне звучання, станом близьке до шу пуеру. Якщо ви регулярно п’єте шу пуер, то чорний чай з Сичуані може приємно урізноманітнити ваші чаювання. Основною відмінністю є виражена ягідність в смаку і ароматі. Чай має прекрасну здатність до витримування і з роками стає тільки краще.
Купити китайський чорний чай в Києві ви можете у нас в студії або замовити з доставкою по Києву та Україні.