продано
- Виробництво – провінція Фуцзянь, повіт Фудін
- Час збору – весна 2016 р
Бай Хао Інь Чжень – cорт дуже відомий, для нього збирають найніжніші бруньки раннього збору, тому він зветься “Срібні голки з білим ворсом“. А вже потім з цих же кущів знімають листя для чаю Бай Му Дань і ще кількох більш простих чаїв. Але сказати просто: “Я пив Бай Хао Інь Чжень” – це те ж саме, що сказати: “Я пив чай”. Тому що безліч факторів впливають, і чай виходить зовсім різний. Має велике значення де збиралися бруньки, коли (і тут мова не тільки про час сезону, але і про конкретний рік, тому що білий чай може зберігатися довго, і дуже змінюється за час витримки).
Саме цей Бай Хао Інь Чжень, зібраний навесні 2016 року. Він зберігає в собі молодість і свіжість, чистоту і ясність. Але при цьому його характер не схожий на зелений чай. Ці найніжніші бруньки при заварюванні відкривають тонкий, оксамитовий, солодкий, теплий і чуттєвий аромат. Стан цього чаю м’який і дуже затишний. Він як дбайливі долоні мами … Дуже рекомендуємо його любителям білого чаю !!!! Вже трохи відпочивши після збору, чай наповнився неймовірним ароматом лугових квітів. Він дуже ласкавий, його смак оксамитовий і заварок він витримує величезну кількість!
Існують різні думки про те, якою водою заварювати білий чай. Якщо взяти більш прохолодну, як для зеленого чаю, то в ньому виявиться свіжість і витонченість. А якщо заварити більш гарячою водою (або навіть зварити), то чай зазвучить солодкістю і фруктовою м’якістю. Це просто по-різному. Експериментуйте!
Придбати свіжий білый чай в Києві, ви можете у нас в студії, або замовити з доставкою по Києву та Україні.