продано
- Виробництво – повіт Юньнань
- Сезон збору – весна 2012 р
Чай Я Бао цікавий як сам по собі, так і в якості добавки до іншого чаю. Так-так! Ми теж були здивовані, коли наш постачальник розповів, що в Юньнані Я Бао вважають за краще пити саме як добавку до пуера або червоного Дянь Хуна. Ми спеціально влаштували дегустацію і тепер сміливо можемо сказати: – Так, це було чудово! Якщо бруньки додати в інший чай, то їхній власний смак і аромат практично непомітні, але основний чай стає більш об’ємним, насиченим, ароматним. Таке доповнення із найпростішого шу пуера може зробити дуже цікавий чай. І, що важливо, кількість заварок суттєво збільшується. Експериментуйте! Це цікаво!
Придбати витриманий білий чай ви можете у нас в студії або замовити з доставкою.




