продано
- Виробництво – Тайвань, Наньтоу
- Час збору – 2018 р
Аромат сухого листа – це теплі густі вершки, пробуджений лист видає легку нотку свіжості. В процесі заварювання вершкова наполегливість йде, дає місце прозорості. Прозорості смаку, прозорості кольору настою, прозорості стану. Прозорість змінюється м’якістю, округлений, щоб залишитися в післясмаку ароматом медоносних квітів. Відмінний чай для чаювання на природі, свіже повітря допоможе розкрити його аромат. Прекрасний чай для чаювання в офісі – швидко вирівняє стан, не вимагаючи спеціальних пристосувань в заварюванні. Гідний для проведення чайного дійства – красивий і радісний.
Для заварювання найкраще використовувати воду 95-100 ° С.
Купити улунський чай Си Цзи Чунь в Києві, ви можете у нас в студії, або замовити з доставкою по Києву та Україні.